Vi styrker vår survey- og systemkonsulentavdeling med en nyopprettet prosjektkoordinatorstilling som besettes av Tone Alice Tveit. Tveit kommer inn med prosjektledererfaring og bred kompetanse fra telemarketing- og bemanningsbyråsektoren, og ikke minst verdifull førstehåndserfaring som tidligere Maze-bruker.

– Jeg har blitt veldig godt mottatt, med både kake og åpne armer, forteller Tone Alice Tveit.

Tone Alice Tveit hadde sin første arbeidsdag i Maze 1. desember. Hun kommer inn i survey- og konsulentavdelingen med to bachelorgrader, én i sosial antropologi og én i pedagogikk. I tillegg har hun en bred erfaring fra blant annet B2B telemarketing- og bemanning.

– Min tidligere stilling som prosjektleder har gjort meg vant til å ha mange baller i luften samtidig, en egenskap jeg absolutt kommer til å dra nytte av i min nye jobb, smiler Tveit.

Den nye prosjektkoordinatoren ser lyst på fremtiden i Maze, og gleder seg til å videreutvikle sin kompetanse.

– Planen er å lære mye av det meste, med mål om å bli en rå og operativ koordinator som bidrar til kontinuerlig forbedring.

I tillegg til å bidra med egne ferdigheter, ser Tveit fram til å jobbe tett med resten av de ansatte i survey- og konsulentavdelingen.

– Jeg kommer helt klart til å ha fokus på god prosjektledelse og koordinering, og er generelt opptatt av selvutvikling og kompetanseheving. I oppstartsfasen fokuserer jeg på å tilegne meg bred kompetanse internt, og på å videreutvikle mine lederegenskaper.

Skal holde i mange tråder

Som prosjektkoordinator skal Tveit fungere som et bindeledd mellom kundeansvarlige og systemkonsulenter hos Maze, samarbeidspartnere og kundene selv. Store leveranser, som ofte går over lang tid, krever god struktur, et godt overblikk og gode kommunikasjonsevner for å få alle ender til å møtes.

Dett er arbeidsoppgaver som passer Tveit godt. Hun beskriver seg selv som en pålitelig, motivert og fleksibel arbeidstaker, og lever etter mottoet ”du kommer langt med et smil”. I tillegg har Tveit også en annen fordel, hun har nemlig selv brukt Maze-systemet. Under studietiden jobbet hun deltid i en dagligvarekjede, der Maze var en etablert del av hverdagen.

– Fra et brukerperspektiv er Maze helt fantastisk, og jeg husker godt min tidligere sjefs entusiasme for systemet. Det føles helt klart som et fortrinn å vite hvordan systemet oppleves og skal brukes eller ikke brukes fra den andre siden av bordet når jeg nå tar fatt på mine nye arbeidsoppgaver, avslutter den nye prosjektkoordinatoren. 

Vil du vite mer om hvem som jobber hos oss? Les om våre konsulenter her.